Edukimi Financiar

5 arsye përse një kredi me këste është zgjedhja e duhur

                                                                                  

 

 

Sa herë që na lind nevoja për diçka e cila është e paparashikuar na shkon mëndja menjëherë tek vëllai ose motra, apo tek ndonjë mik i cili ti e di që është pak më mire se ty financiarisht. Mirëpo kohët kanë ndryshuar, kanë ikur ditët kur ti ishe një zile telefoni larg për të zgjidhur problemin tënd dhe ti i ktheje paratë e marra borxh me terezi kur të kishe mundësi. Por mos u dëshpëro sepse sot ti ke një zgjedhje tjetër që zgjidhjen ta jep për 15 minuta. 

Kredia me këste në Kredo.al është një produkt fantastik i cili në fakt është gjithmonë zgjedhja e duhur. Nëse edhe ti po pyet veten përse të lutem lexo më poshtë të zbulosh 5 aryet kryesore! Të tjerat do ti lëmë ti zbulosh vetë! 

 

  1. Shuma më të mëdha - kredia me këste në al të jep mundësi financimi deri në 150 000 Lekë. Ti ke mundësi të financosh të gjithë problemin tend vetëm me një kredi. Të mos kesh nevojë të presësh edhe për pak kohë që dikush të të ndihmoj.
  2. Më shumë kohë ripagese - nëse zgjedh kredinë me këste ti  ke mundësi të zgjedhësh afatet e pagesës që të përshtaten më shumë. Zgjidh midis 3, 6, 12, 18 dhe 24 Muaj. Përfytyro për pak se sa komode është. Ti e zgjidh sot problemin tend dhe e paguan detyrimin tend pak e nga pak, pa u gjendur ngushtë në asnjë moment.
  3. Por dhe nëse ndodh që një muaj një udhëtim me miqt apo një vizitë tek dentist të ka lënë pak ngushtë, përsëri kredo.al të vjen në ndihmë. Ti ke mundësi shtyrje të datës së pagesës - Nëse nuk ke para ti lehtësisht mund të shtysh datën e pagesës së këstit. Kështu fiton kohë dhe nuk penalizohesh.
  4. Aplikim i shpejtë – Nëse je në shtëpi, ke internet, kartën tënde të identitetit dhe aplikimi nuk merr më shumë se 5 minuta. Nëse ked he llogari bankare ti nuk duhet të lëvizësh nga kolltuku sepse paratë ti kalojmë atje. Por edhe nëse vjen në degë shpejtësia e shërbimit është e njëjtë dhe për 15 minuta paratë i ke në dorë. Nuk e beson?  Hajde apliko dhe do të shikosh se sa e thjeshtë është. 
  5. Asnjë dokument shtesë - Vetëm me kartë identitetidhe kaq. Praktikisht ti vje në degë me duar në xhepa dhe del nga nje degë e kredo.al me xhepat plot, buzëqesjhe dhe pa stress. Nuk duhet asnjë dokument shtesë përveç kartës së identitetit dhe stafi jonë do të procedojë me aplikimin tuaj. 

 

Nëse ende nuk e beson hajde në degë pa hezituar, dhe zbuloni vetë se sa e thjeshtë është të marrësh një kerdi me këste në kredo.al.