Publikime

Shyqyri Krasniqi financon tezgën e tij sa herë që ka nevojë vetëm me kartë identiteti

 

Shyqyri Krasniqi na thotë se me anë të financimit nga Kredo Finance ai është i aftë të furnizojë tezgën e tij me mall sa herë që ka nevojë! Kjo e bën të lehtë vazhdimësinë e biznesit të tij të vogël edhe në kohët më të vështira. Për shkak se ai ndjehet komod dhe gjithmonë i merr paratë në dorë shumë shpejt, ai ka rekomanduar Kredo Finance tek te gjithë miqtë e tij!

 

Apliko Tani

Kthehu