Publikime

Rajmonda Roshi zgjedh Kredo Finance përshërbimin perfekt dhe pa dokumenta shtesë

 

Rajmonda Roshi ka patur disa herë nevojë imediate për para. Konsultimi me stafin e Kredo Finance e ka bërë të qartë dhe të përhershme zgjedhjen e saj për financim. Ajo gjithmonë kur ka nevojë vjen në Kredo Finance për të marrë para vetëm me një kartë identiteti. Rajmonda e dallon Kredo Finance nga bankat e tjera, sepse nuk ka rradë të gjata, dokumenta pa fund. Është një kredi e thjeshtë e cila merret brënda 15 minutave, dhe paratë i merr në dorë!

 

Apliko Tani

Kthehu