Publikime

Luljeta Shabani - tregon perse Kerdo eshte zgjidhja me e mire qe ka bere

 

Luljeta prej shumë kohësh është klient i Kredo.al. Ajo shpjegon se një nga arsyet kryesore që ai vjen tek Kredo është se aty shërbehet shpejtë, pa dokumenta shtesë dhe mbi të gjitha ia shpjegojnë shumë qartë të gjitha informacionet e nevojshme! 
Ajo sigurohet gjithmonë që në fillim të kontrolloj nëse mund të paguaj këstin e kredisë që është duke marrë. Kur ndodhet në vështirësi për të paguar këstin ajo shfrytëzon mundësinë e shtyrjes së datës së pagesës!
Shihni videon për më shumë!  

Apliko Tani

Kthehu