Kjo faqe përdor cookies. Duke vijuar me hapjen e faqes kredo.al, ju bini dakort me kushtet e faqes sonë për përdorimin e cookies.Për më tepër lexoni këtu

Publikime

Kredia me këste e Kredo.al, për një Shën Valentin të paharrueshëm për ty dhe për njeriun e zemrës tënde

Caption

E dini kush është momenti më i trishtuar për një të dashuruar, përveçëse një zënke në çift?

Ai momenti kur disa ditë përpara Shën Valentinit përballesh me pamundësinë për t’i dhuruar njeriu të zemrës, dhuratën më të bukur që ti ke menduar, apo që njeriu i zemrës suaj ka shprehur dëshirën prej kohësh që ju t’ia dhuroni.

Ai momenti kur përballesh me pamundësinë për të realizuar udhëtimin tuaj të ëndërrave, në një nga qytetet europiane të dashurisë, për të shijuar në maksimum romanticitetin e Shën Valentinit. 

Dhe përballja me këtë situatë, sigurisht që do ta bëjë atë, nga një mbrëmje magjike, të kthehet në një mbrëmje trishtimi dhe mërzitje. Po, ky është një trishtim i madh, dhe ne nuk do t`ja uronim askujt. Jeta është bërë intensive dhe faturat dhe shpenzimet tuaja të përditshme ju vendosin përballë kësaj pamundësie.

 Për më tepër, Shën Valenti është pikërisht në mes të muajit Shkurt, dhe sigurisht që ju nuk do të prisnit fillimin e muajit tjetër, që pasi të merrni rrogën tuaj, të blinit dhuratën që keni menduar.

Por ne ju themi të mos shqetësoheni. Ju nuk jeni të rrethuar vetëm nga pamundësia. Ju nuk jeni vetëm. Jo të gjitha dyert janë të mbyllura për ju. Trokisni tek Kredo.Al dhe dyert e lumturisë do të hapen menjëherë, si me magji. Po, po menjëherë. Të gjitha muret e pamundësisë suaj do të rrëzohen menjëherë, sepse juve do t’ju duhet vetëm 15 minuta për të aplikuar dhe për të pasur në dorë paratë e duhura për dhuratën që keni menduar dhe për të realizuar udhëtimin tuaj të ëndërrave.

Kredo.al ka vendosur të rrisë deri në 200.000 lekë limitin e kreditimit për kredinë me këste që ajo ofron.  Dhe ky është një lajm i mirë, sepse ju mund t’i realizoni të dyja; edhe dhuratën, edhe udhëtimin.

Aplikoni online tek www.kredo.al ose në një nga degët e Kredo.al dhe bëjeni Shën Valentinin tuaj një mbrëmje të paharrueshme.  

Kthehu