Publikime

Kjo nuk është një Gënjeshtër! Kredia e parë Falas dhe kredi me këste deri në 200.000 lekë për vetëm 15 minuta

Caption

 

1 Prilli prej dekadash njihet si Dita Ndërkombëtare e Gënjeshtrave. Sa herë që kjo datë vjen, gazetat, dhe agjencitë e lajmeve nxitojnë të publikojnë për audiencën e tyre artikullin bombastik, që përmban përdorimin pa limit të fantazisë për sajimin e ngjarjeve të pamundura dhe të pabesueshme. Mediat gjithmonë kujdesen gjithashtu që artikullin t’a përmbyllin me urimin: Gëzuar 1 Prillin.

Por shakanë e 1 Prillit nuk e ndeshim vetëm në media, por edhe në jetën tonë të përditshme, kur gënjeshtrën e përdorim për të gënjyer miqtë, apo miqtë e përdorin për të na gënjyer ne. Ne arrijmë të krijojmë situata nga më të ndryshmet që përfundojnë gjithmonë me të qeshura dhe urimin: Gëzuar 1 Prillin!

Por mes shumë informacioneve, situatave të sajuara dhe lajmeve fake që qarkullojnë Ditën e Gënjeshtrave, ka një informacion që përmban një të Vërtetë shumë të madhe. Një të Vërtetë të padiskutueshme dhe 100% të prekshme për të gjithë.

Nëse ju do të dëgjoni, se në Tiranë dhe në çdo qytet të Shqipërisë, ekziston një institucion mikrokredie që jep kredinë e parë falas, kjo nuk është gënjeshtër, por një e Vërtetë e madhe.

Nëse ju do të dëgjoni se në Tiranë dhe në çdo qytet të Shqipërisë, ju mund të aplikoni për kredinë me këste dhe brenda 15 minutave, pa burokraci dhe vetëm me një ID, ju mund të tërhiqni deri në 150.000 lekë të reja, edhe kjo nuk është një Gënjeshtër, por një e Vërtetë e madhe dhe e prekshme.

Nëse ju do të dëgjoni, se për të marrë paratë që ju nevojiten, nuk ka nevojë të shkoni në degë, por të aplikoni online, edhe kjo është një e Vërtetë shumë e madhe.

Është kompania  Kredo.al, e cila është shpallur kompania me shërbimin më të mirë në mikrofinancë, që nëpërmjet degëve të saj në çdo qytet të Shqipërisë ose nëpërmjet aplikimit online në faqen e saj www.kredo.al ofron në kohë rekord, kredinë e parë falas dhe kredinë me këste deri në 150.000 lekë, për vetëm 15 minuta, për aplikimin e së cilës nuk ka nevojë të përgatisni një mal me dokumenta, por vetëm të paraqisni Kartën tuaj të Identitetit.  

Aplikoni tek Kredo.Al dhe zgjidhini shpejt të gjitha situatat e vështira, kur paratë ju mungojnë. 

Sepse Kredo.al është dera e së vërtetës për ju në çdo ditë të vitit, është çelësi e zgjidhjes së problemeve tuaja financiare. Aplikoni online ose në degët e Kredo.al dhe brenda 15 minutave merrni në dorë paratë që ju duhen.

 

Kthehu