Publikime

Arjan Brahimi - tregon perse Kerdo eshte zgjidhja me e mire qe ka bere

 

Arjani prej shumë kohësh është klient i Kredo.al. Ai shpjegon se një nga arsyet kryesore që ai vjen tek Kredo është se aty shërbehet shpejtë, pa dokumenta shtesë dhe mbi të gjitha ia shpjegojnë shumë qartë të gjitha informacionet e nevojshme! 
Ai sigurohet gjithmonë që në fillim të kontrolloj nëse mund të paguaj këstin e kredisë që është duke marrë. Kur ndodhet në vështirësi për të paguar këstin ai shfrytëzon mundësinë e shtyrjes së datës së pagesës!
Shihni videon për më shumë!  

 

Apliko Tani

Kthehu